Despre noi

 

Povestea noastra

…începe cu un tânăr antreprenor, care, după o lungă călătorie și plină de experiențe prin lumea corporatistă, își urmează dorința de afirmare ca antreprenor, cu speranța de a realiza lucruri poate mai mărețe decât până acum.

Astfel, cărările ne-au adus în lumea colorată a copiilor! O lume dominată de personajele din desene animate, care ne-au provocat sa încercam ceva nou: puritatea copilăriei reprezentată de coloratele animăluțe.

Ne-am propus să oferim copilașilor calitatea și curcubeul copilăriei prin produsele noastre la fel de SUPER CUTE ca și ei, de unde și identitatea numelui.

Provocarea continuă a brandului nostru este de a găsi mereu lucruri noi și inedite, de care au nevoie copiii noștri și pe care nu le pot găsi nicăieri în altă parte decât în lumea SUPER CUTE KIDO.

Logo-ul nostru, BUBURUZA COLORATĂ, reprezintă pentru fiecare din noi, de fapt, o parte a copilăriei noastre…Simbolul ei este cel al purității și bucuriei! Sentiment după care tânjim probabil o viață întreagă. Nu există copil să nu fie impresionat de zborul unei buburuze, uluit de forma și culoarea ei. Acum aveți șansa de a oferi aripi copiilor voștri!

Prin noi, le veți oferi produse vesele, colorate și muuulte animăluțe apreciate la orice vârstă atât de băieței cât și de fetițe.

Produsele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 10 ani.

Calitatea produselor este în egală măsură direct proporțională cu prețul acestora. Garantăm ca după un prim contact cu oricare din produsele noastre, copilul dumneavoastră se va îndrăgosti necondiționat de ele. Considerăm că forma și calitatea lor este unică în piață, cea din urmă putând fi testată timp de 30 de zile.

Apropo, tu când ai mai dăruit un ghiozdănel într-o cutie personalizată ?

SUPER CUTE KIDO – always for happy kids.