Urmărește-ne în social media

Despre noi

Povestea noastra

ÔÇŽ├«ncepe cu un t├ón─âr antreprenor, care, dup─â o lung─â c─âl─âtorie ╚Öi plin─â de experien╚Ťe prin lumea corporatist─â, ├«╚Öi urmeaz─â dorin╚Ťa de afirmare ca antreprenor, cu speran╚Ťa de a realiza lucruri poate mai m─âre╚Ťe dec├ót p├ón─â acum.

Astfel, c─âr─ârile ne-au adus ├«n lumea colorat─â a copiilor! O lume dominat─â de personajele din desene animate, care ne-au provocat sa ├«ncercam ceva nou: puritatea copil─âriei reprezentat─â de coloratele anim─âlu╚Ťe.

Ne-am propus să oferim copilașilor calitatea și curcubeul copilăriei prin produsele noastre la fel de SUPER CUTE ca și ei, de unde și identitatea numelui.

Provocarea continuă a brandului nostru este de a găsi mereu lucruri noi și inedite, de care au nevoie copiii noștri și pe care nu le pot găsi nicăieri în altă parte decât în lumea SUPER CUTE KIDO.

Logo-ul nostru, BUBURUZA COLORAT─é, reprezint─â pentru fiecare din noi, de fapt, o parte a copil─âriei noastreÔÇŽSimbolul ei este cel al purit─â╚Ťii ╚Öi bucuriei! Sentiment dup─â care t├ónjim probabil o via╚Ť─â ├«ntreag─â. Nu exist─â copil s─â nu fie impresionat de zborul unei buburuze, uluit de forma ╚Öi culoarea ei. Acum ave╚Ťi ╚Öansa de a oferi aripi copiilor vo╚Ötri!

Prin noi, le ve╚Ťi oferi produse vesele, colorate ╚Öi muuulte anim─âlu╚Ťe apreciate la orice v├órst─â at├ót de b─âie╚Ťei c├ót ╚Öi de feti╚Ťe.

Produsele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 10 ani.

Calitatea produselor este ├«n egal─â m─âsur─â direct propor╚Ťional─â cu pre╚Ťul acestora. Garant─âm ca dup─â un prim contact cu oricare din produsele noastre, copilul dumneavoastr─â se va ├«ndr─âgosti necondi╚Ťionat de ele. Consider─âm c─â forma ╚Öi calitatea lor este unic─â ├«n pia╚Ť─â, cea din urm─â put├ónd fi testat─â timp de 30 de zile.

Apropo, tu când ai mai dăruit un ghiozdănel într-o cutie personalizată ?

SUPER CUTE KIDO ÔÇô always for happy kids.

Suna