RSS

Articole blog din "2019" "June"

Ce atitudine ai la reacțiile nervoase ale copilului tău? Află cum îl poți ajuta să își gestioneze cu responsabilitate furia
Copilul tău este nervos? Nu, nu este vorba doar despre micuțul tău: majoritatea părinților se confruntă în anumite etape cu astfel de reacții. Identifică principalele cauze ale furiei sale și descoperă cum îl poți ajuta să devină un adult sănătos, fără probleme legate de lipsa autocontrolului. O serie de sfaturi utile, astfel încât să poți străbate cu succes drumul de la nervi la calmitate!
Descoperă cum îți poți ajuta copilul să fie fericit. 9 sfaturi de care ar trebui să ții cont în creșterea micuțului tău
Fiecare dintre noi, în momentul în care devine părinte, își dorește să îi ofere propriului copil o viață cât mai frumoasă, astfel încât cel mic să fie pe deplin fericit. Totuși, de cele mai multe ori, acțiunile proprii, precum și deciziile pe care le luăm din iubire față de micuți le pot afecta acestora starea de spirit, cu toate că intențiile pe care le avem sunt bune.
7 strategii eficiente pentru părinți: Cum îți poți motiva copilul să învețe cu plăcere?
Copilul tău dispune de un potențial uriaș, însă nu știi cum îl poți motiva să devină mai pasionat de propria sa educație? Ei bine, un aspect esențial, pe care majoritatea părinților nu îl iau în considerare, se referă la faptul că inteligența nu se traduce doar prin cele mai bune note obținute la școală.
Tu ai grijă corect de sănătatea copilului tău pe timpul verii? Iată 5 sfaturi eficiente de care poți ține cont!
În mod definitoriu, orice părinte își dorește tot ce e mai bun pentru copilul său. Totuși, vacanța de vară poate fi o perioadă cu adevărat dificilă. În timp ce copiii tăi sunt pe cât se poate de încântați de zilele libere în care nu trebuie să mai meargă la școală, s-ar putea să întâmpini dificultăți cu privire la cele mai bune modalități pentru a-i ține ocupați timp de câteva săptămâni.