Jucarii din plus


Ordonează după
Afișează pe pagină

Catel Cocker din plus Trudi

Simpaticul catelus Cocker e pe cale sa devina cel mai bun prieten de plus al copilului tau!  Plusurile Trudi sunt jucarii pline de suflet si caldura, care rezista, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.
70,50 RON

Catel Jack Russel din plus Trudi

Simpaticul catelus Jack Russel cu blanda scurta e pe cale sa devina cel mai bun prieten de plus al copilului tau!  Plusurile Trudi sunt jucarii pline de suflet si caldura, care rezista, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.
70,50 RON

Catel Labrador maro din plus Trudi

Simpaticul catelus Labrador e pe cale sa devina cel mai bun prieten de plus al copilului tau!  Plusurile Trudi sunt jucarii pline de suflet si caldura, care rezista, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.
70,50 RON

Catel Setter Inglese din plus Trudi

Simpaticul catelus Setter Inglese e pe cale sa devina cel mai bun prieten de plus al copilului tau!  Plusurile Trudi sunt jucarii pline de suflet si caldura, care rezista, inspira emotii si sunt iubite o perioada lunga de timp.
70,50 RON

Catelus Chihuahua in gentuta portocalie Trudi

Plusurile in gentuta sunt create de Trudi special pentru micutele in pas cu moda. Gentuta portocalie este perfecta pentru a scoate la plimbare simpaticul Chihuahua. Gentuta se inchide cu magnet, iar catelusul poate fi scos.
116,90 RON

Catelus in gentuta lila Trudi

Plusurile in gentuta sunt create de Trudi special pentru micutele in pas cu moda. Gentuta lila este perfecta pentru a scoate la plimbare simpaticul bulldog francez. Gentuta se inchide cu doi magneti, iar catelusul poate fi scos.
116,90 RON