Politica de retur/anulare

Ai cumpărat simplu si returnezi la fel de simplu

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Ne trimiți formularul de retur de mai jos completat până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.

Serviciul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

 Conditii generale pentru returul produselor vandute de SUPER CUTE KIDO

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri sau produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. 

Returnare prin formularul online

  • După înregistrarea cererii, vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.
  • Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur .
  • Banii vor fi vizibili în contul tău în maximum 14 zile lucratoare.