Urmărește-ne în social media

Politica de retur/anulare

Ai cump─ârat simplu si returnezi la fel de simplu

Dac─â un produs achizi╚Ťionat nu te mul╚Ťume╚Öte 100%, ├«l po╚Ťi returna ├«n 30 de zile calendaristice de la momentul livr─ârii/ridic─ârii. Ne trimi╚Ťi formularul de retur de mai jos completat p├ón─â cel t├órziu ├«n a 30-a zi calendaristic─â de la data livr─ârii/ ridic─ârii.

Serviciul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun╚Ťe la un Serviciu, ├«n termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dec├ót cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renun╚Ťare la un Serviciu expir─â ├«n termen de 14 zile de la:

ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun ÔÇô ├«n cazul ├«n care Cumparatorul comand─â printr-o singur─â comand─â produse multiple care vor fi livrate separat

ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun sau a ultimei piese ÔÇô ├«n cazul livr─ârii unui produs care const─â din mai multe loturi sau piese

 Conditii generale pentru returul produselor vandute de SUPER CUTE KIDO

  • Produsele pe care le returnezi trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ├«n care le-ai primit.
  • Nu se accept─â produsele care prezint─â urme de uzur─â sau folosire excesiv─â, zg├órieturi, ciobituri, lovituri sau produsele c─ârora le lipsesc accesorii.
  • Dac─â produsele de returnat au fost ├«nso╚Ťite de eventuale cadouri, trebuie returnate ╚Öi acestea.
  • Dac─â ai cump─ârat mai multe produse de acela╚Öi fel ╚Öi vrei s─â le returnezi pe toate, asigur─â-te c─â doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se accept─â doar dac─â sunt sigilate.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Returnare prin formularul online

  • Dup─â ├«nregistrarea┬ácererii, vom trimite curierul s─â ridice produsul pe care vrei s─â ├«l returnezi.
  • Dac─â alegi rambursarea sumei┬ápl─âtite la cump─ârare ╚Öi produsul returnat ├«ndepline╚Öte condi╚Ťiile de retur, ├«╚Ťi vom returna banii ├«n contul specificat de tine ├«n formularul de retur .
  • Banii vor fi vizibili ├«n contul t─âu ├«n maximum 14 zile lucratoare.
Suna